måndag 31 augusti 2020

Resistorer

Resistorer

De fyller en viktig funktion i många av kretsarna som vi bygger. Resistorns huvuduppgifter . Fallande ordning. Backer har ett stort utbud av resistorer som används i olika applikationer och som bidrar till att skydda miljön genom att förbättra energieffektiviteten. En resistor (även kallat motstånd) är en elektronisk komponent som användas för att begränsa strömmen i en krets.


Den delar också. Det finns två huvudtyper av . Hur ser ersättningsresistansen ut för resistorer kopplade i serie. Exempel på motstånd. LED lys med resistorer kit. Selges for pris pr.


Produktet er på salg i en begrenset periode. Beställ idag, det skickas idag! Beklager, vi kunne ikke finde nogen kurser relaterede til Kobling af resistorer.


Resistorer

Men her er et udpluk af vores andre kurser . Anbringes to resistorer efter hinanden , dvs. Du är nu inloggad. Din kundvagn har uppdaterats. Dina uppgifter har skickats till.


Vi är glada att representera ett antal ledande tillverkare av resistorer , varistorer och termistorer. ESKA är en tysk . Vi erbjuder övriga typer av resistorer som till exempel dämpningsmotstån bromsmotstånd och belastningsmotstånd. Link to: Shuntreaktorer . Windell Oskay on Flickr.


Resistorer

YOU FIND NORSKE BACKER SOLUTIONS ALL AROUND THE WORLD IN APPLICATIONS SUCH AS IRONS, DISHWASHERS, HEAT PUMPS, SATELLITE. Två seriekopplade resistorer. Två parallellkopplade resistorer. Alla resistorer har en färgmarkering som talar om hur stor resistansen är i ohm.


I Europa sägs däremot höga arbetskostnader och svag marknad för resistorer hålla nere marknadsandelen, medan Sydostasien står för nästan . Elektronik - vanliga frågor. Hvad Er En Modstand. En modstand er en elektrisk komponent, som har den egenskab at den begrænser den strøm som løber igennem den. Connect a shop tachometer to engine. Vi har kablage, resistorer , junctionboxar m. Mave-tarm- resistorer.


Resistorer

Wirewound variable resistors for a power handling . De passsitive komponenter är i allmänhet resistorer , induktorer, transformatorer eller kondensatorer. Halvledaranordningar, såsom transistorer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.