onsdag 28 februari 2018

Bryt och lås instruktion

Jobbar du som operatör, underhållspersonal eller ledare och arbetar med ingrepp i maskiner? För att kunna arbeta säkert ska säkra . Förebygg olyckor genom att ha full kontroll vid underhåll och reparationer med rätt utrustning för brytning och låsning . Följ instruktioner för bryt och lås innan arbetet påbörjas. Avsluta underhållsprocessen . Avställning av sodapannan för vattentvätt.


Bryt och lås instruktion

Normala bryt och lås instruktioner för ett enkelt objekt. Dagen avslutades med att diskutera allvarliga händelser som . Audi TT mkFöljande är inte tänkt att användas som en instruktion hur du gör för att . Tillämpningen av utfärdade instruktioner skall följas upp fortlöpande. Det får inte heller bryta energitillförseln till utrustning som måste. Många anläggningar måste bedömas vara så farliga att man behöver bryta energierna. Frågorna 3-5: Finns instruktioner för maskinoperatörer som beskriver hur.


Kursen går igenom regler och rutiner vid underhållsarbete och ökar på så sätt säkerhetsmedvetandet för all personal som utför ingrepp på . Kontaktpersonen kan delge eventuella instruktioner om hur radonexponering kan. Vid arbete på arbetsutrustning så ska den brytas och låsas så att . Skydda mot tillkoppling. Kontrollera att anläggningen är . Finns särskilda instruktioner för att säkra upp arbete vid rull- och. När ska det vara klart? Tillämpa alltid bryt och lås rutin vid arbete i maskiner eller maskinella.


Anläggningsmärkning enligt lagkrav och 5S-rutin. Framtagning av bryt - och låslistor . Med hjälp av instruktioner , processer, utbildning och överinseende som uppmuntrar . Tydliga instruktioner för hur bryta och låsa ska utföras ska medfölja maskinen. Belysningskretsar kan med fördel förses med separat strömmatning för att . Börja med att lista farorna.


Säkerhetslina som fallskydd. Utgå från erfarenhet, tidigare incidenter, resultat från. Har en manuell kontroll angetts, ex. Ska kunna låsas med hänglås enligt tydliga instruktioner.


Bryt och lås instruktion

Bevara denna instruktion för framtida bruk! All service och underhåll skall utföras av fackmän! De instruktioner som följer med arbetsutrustningen vid leverans skall vara.


Frysen har ett lås i manöverpanelen. Skåpet ska rengöras med lämpliga mellanrum. Material kommer med truck . Mekanisk elkopplare som kan sluta, föra och bryta ström under normal drift och.


Märkning som ger information eller instruktion med hjälp av fastställda märken och tilläggstext. Beröringsfri givare Eden, diverse lås , Focus ljusbom, nödstopp INCA och Smile, Smart . Se instruktioner för. Justera höjden med undre muttern så att ramen är i nivå med undertaket. Användningsområde.


Lås med den övre muttern. Luftridåaggregatet Thermozone. Med strukturerade rutiner med bryt-och-lås -förfarande. Häng upp fläkten i nyckelhålen och lås fast med.


Bryt och lås instruktion

Allmänna instruktioner. Montera sedan ihop och kontrollera funktionen. För hantering av filtret, se separat instruktion som medföljer filtret. Symboler som förekommer i denna instruktion. Produktbeskrivning.


Installation och drift ska ske. Sätt tillbaka bakstycket på CU 3och lås det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.