fredag 30 december 2016

Frekvensomformare funktion

Frekvensomformare funktion

En frekvensomriktare används för att styra en elmotors hastighet för att: förbättra processregleringen minska energiförbrukningen och producera energi på ett . Frekvensomriktare delas upp i omriktare av direkttyp och omriktare med mellanled. Elmotorer spelar en mycket viktig roll i våra dagliga verksamheter och liv. De driver praktiskt taget allt som vi behöver för arbete och för nöje.


Frekvensomformare funktion

Alla dessa motorer . Vid förändring av varvtalet ändrar vi pumpens prestanda. Programmeringsmöjligheter. Funktionsbeskrivning. För inställning av övriga funktioner utöver de i tabellen ovan hänvisar vi till orginalmanualen.


Att installera frekvensomriktare kan vara knepigt – och de flesta installatörer gör fel enligt Elsäkerhetsverket. Så här undviker du fallgroparna. Genom att implementera DLR funktionen får du högre feltolerans i nätverket. STO är den mest vanliga säkerhetsfunktionen i ett drivsystem.


Dessutom kan skalningsfunktionen användas för att ställa in en användarenhet som passar tillämpningen. Aktivering av absolutvärdes- givare. Realtidsklocka och kalender.


Den inbyggda realtidsklockan och kalender- funktionen gör . Minska- funktion. CANopen via optionskort. Vridpotentiometer(Digital Keypad Dial). Inställning för frekvensomformare Danfoss FC1och FC1för användning med Asynkronmotor Approved sv. Försedd med permanentmagnetmotor, funktion för flödesbegränsning och påbyggd frekvensomformare.


Parametrarna för VLT HVAC frekvensomformare FC 1är grupperade i . Pumprengöringsfunktion (de-ragging). För pumpar kan rengöringsfunktionen utföras automatiskt eller på begäran av användaren. Motorförvärmningsfunktion. Våra frekvensomriktare och motorstartare från NORD är snabba, pålitliga och säkra, och. Oscilloskop- funktion.


Verkningsgraden på en modern frekvensomformare ligger runt. Vissa modeller såsom HVAC och Aqua Driv har en energispa- rande funktion. Forcerad styrning är en viktig funktion som minimerar komponentantalet och gör mitt jobb enklare.


Frekvensomformare funktion

ABB:s frekvensomriktare för HVAC 3. Olika moduleringstyper finns i kapitel 2. Lite kort om PLC och dess funktion. Pumpar, teknik och funktion. Dessutom bör konsekvenserna av de nätstörningar som kan orsakas av frekvensomriktare beaktas.


Figur Flödesreglering med pumpstyrningsoption. Permanentmagnetmotor, AUTOADAPT- funktion och inbyggd frekvensomformare ingår fortfarande i MAGNA-paketet, men vi har lagt till en del banbrytande nya . FKVVX Manual över frekvensomformare för roterande värmeväxlare Rev 1. SHelt ny frekvensomriktare från Hitachi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.