tisdag 31 december 2019

Köpa knappar till kavaj

Med hålverktyg för och mm. Setet innehåller redan två hålverktyg för . Varje knapp består av delar som fästes med . Universellt verktyg till tryckknappar , öljetter, med mera. Användningsområden. Universal tång är lämplig för universell fixering .

Christinas sytips. Behöver jag denna tång eller räcker det med förpackningen av tryckknappar för ni skriver att ett enklare . Vi har tagit bort mängdrabatten på våra tryckknappar och ger dig istället ett lågt pris. Tång och verktyg.


Om du inte redan har Pryms insatser kom då ihåg att köpa dem. Denna mintfärgade tång är ett multiverktyg som både kan användas till montering av jeansknappar, snörhål, nitar och tryckknappar som inte ska sys på. En tång för att använda när man ska fästa Pryms tryckknappar och öljetter samt plasttryckknappen Color Snaps i tyger.


För dig som använder tryckknappar och . Prymtång för fastsättning av tryckknappar och.

Leveranstid: ca. Prym tång till tryckknappar. EUR 1EUR pro stk. Till önskerlista. Metall verktyg för faststättning av tryckknappar - 3exter. Produktinformation.


Kategori:Spänna . I förpackningen hittar du . Från myllymuksut du kan hitta ett stort utbud av sybehör. Kardborre, kantband och gummiband samt tryckknappar och dragkedjar kan hittas i vår webbshop! Hyra tång till tryckknappar. Tryckknappar Jersey, kan sättas med tång och hammare.


Enkel håltagning och fastsätttning av tryckknappar och öljetter. Gör både och mm hål. Variotång från PRYM för t. Så här sätter du fast en tryckknapp.


På bilden ser du vilka delar som hör ihop. VARIOTÅNG FRÅN PRYM. Innehåller verktyg för hålsättning 3mm och 4mm.

För att applicera Elvelyckan Designs ringknappar behöver du JERSEY 10mm . Sätt tryckknappar perfekt med Prym- tång ! Ett bra hjälpmedel att sätta tryckknappar och sätta öljetterna till läderlappar, öljettlappar, skinnlappar. Den passar för att montera de allra . En mångsidig tång för fastsättning av tryckknappar , nitar och öljetter. Det medföljande hålverktyg kan göra hål som är och mm i. För den händige: väskband och tång för hål och tryckknappar.


Pages Liked by Page. Textile Design and Designers Platform.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.