måndag 27 mars 2017

Elvinsch liten

Elvinsch , V. Finns i lager i varuhus. Lägg till i shoppinglistan. Mobil 12v elvinsch utan trådlös fjärrkontroll. Drar 9kg i förste lagret.

Skriv en recension. Max lyftkraft 500 . Vajergrin 4-vägs, liten. Ny modell av manuell vinsch. När du behöver flytta en last horisontalt eller vertikalt kan du underlätta arbetet med vinschar.


Liten och kompakt vinsch med en dragkraft på 9kg enkel lina. Wiretjocklek: 4. Fjärrkontroll med sladd: 3.

Vikt kg Bredd cm. Beställ PATTFIELD elvinsch PE-2SHZ, 2kg lyftkapacitet på HORNBACH. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Pressa inte en elvinsch med liten kapacitet att utföra ett arbete som kräver en elvinsch med stor kapaci- tet.


Använd alltid skyddsglasögon vid . Minimerar risken att fallet snor sej runt förstaget viid in eller utrullning . En önskvärd placering av en elvinsch är på rufftaket för hantering av . E40i, för uthalet. Tryck på en knapp och seglet rullas ut på. Levereras med nödstoppknapp på fjärrkontrollen.


Vi vill förenkla seglingen för alla med stor båt och liten besättning. Manuell vinsch i förzinkat utförande. Montering övrigt ( liten ), 6kr.


En liten kompakt vinsch i två kapaciteter, och 1kg. Plogen är tre meter bred med en stor vinge på två meter och en liten vinge på .

Galvaniserad rörhållare med liten ankarplatta. Fantastisk liten motor. Då tänkte jag det kunde vara bra med en trådlöst styrd.


Hej Jag letar efter en liten enkel elvinch som jag kan använda till att hissa upp. Jula har en helt ok elvinsch också, använder den på jobbet till . Grytan tål 220 . När man växer upp i en liten by så måste allt fixas av en själv, detta i säg skapar kreativitet. Har installerat elvinsch med fjärrstyrning. Sako är en ledande grossist på jaktvapen i Sverige och vi fick nöjet att bygga deras . Fraktfri leverans inom 1-dagar.


Dragkraften är något helt annat. Se följande exempel från Swedols hemsida: ELVINSCH 12V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.