tisdag 29 september 2020

Ta bort petskydd

Skyddet går att använda i både jordade och ojordade uttag - och du tar enkelt bort det med hjälp av den färgade pluggen. Hej Jag har detta petskydd i ett vägguttag. Jag hittar inte demonteringspluppen som man sticker in i petskyddet för att dra ut det. För att ta bort ett petskydd sticker man in benen från ett annat petskydd i hålen på skyddet som sitter i uttaget och vrider tills de hakar i varandra.


Jag har Ikeas uttags petskydd , dom vita med den röda nyckeln, ni vet?

Du kan ta bort dom med en annan vit. Korkad fråga: Hur sätter man dit Ikeas. Elsäkerhetsverket har fått in ett flera anmälningar om elolyckor och tillbud där elever har stoppat in saker i ej petskyddade eluttag, bland annat i uttag hängande . Moderna eluttag har inbyggda petskydd som gör det svårare att komma i. Barn som kommer åt den kan få ström i sig om de till exempel suger eller biter på . Andra bidrar till att du ska få en skräddarsydd upplevelse.


Om du trycker på ” Acceptera alla cookies” samtycker du till vår policyförklaring och användandet av. För att petskyddet ska vara tåligt för små barnfingrar bör tejpen dock få härda i.

Och de lär ingen unge dra ur på egen han de var svåra att få bort t. Dra ur kontakten och ta bort skarvsladdar som inte används. Lösa sladdar är också en risk för småbarn . Ta inga risker när du gör eljobbet själv. En felaktig hantering av el kan leda till brand och . Nyckel medföljer så att det är lätt att sätta in och ta bort petskyddet.


Det kan återanvändas och kan därför också tas med på semester. F-uttag har den här viktiga barnsäkerhetsenheten ett smart roterande system som gör att vuxna kan komma åt uttaget direkt utan behöva ta bort skyddet. Skydden är enkla att ta bort från eluttaget genom att använda det färgade skyddet, som . Passar de flesta vägguttag (jordade och ojordade) som saknar petskydd.


Bli medlem i dagGör som nästan miljoner andra och ta del av erbjudanden samt . Petskydd finns inbyggt i moderna eluttag. Tänk på att skarvsladdar också ska ha petskydd. Installationen måste ge ett fullgott petskydd. Ta bort skarvsladdar du inte använder.


Sladd med jordad.

Produktvikt: g. Ytterligare information . Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt nyhetsbrev! Varje spik kan hålla kg, för att hålla kg - använd två spikar. Klämskydd på dörrar, kantskydd och petskydd i kontakter . Vägguttag, eluttag med integrerade jord- och petskydd. Serierna Jussi och Impressivo. Infällt, utanpåliggande och kapslat.


Detta 1-vägs uttag är försett med sidojor petskydd och ett skyddslock. Uttaget är avsedd att . De passar i eluttagen och skyddar från att barn ska kunna sticka in fingrarna eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.