torsdag 27 juni 2019

Hänga upp tavlor utan hål

Hänga upp tavlor utan hål

Att hänga upp tavlor behöver inte vara en krånglig uppgift. Metoder som inte kräver att du spikar, borrar eller pluggar utan istället använder dig av självhäftande tavelupphängning. Inga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna.


Hänga upp tavlor utan hål

Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål. Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra . Och för en lättare tavla går X-krok också bra. Hänga upp tavlor utan spik, utan hål eller utan att förstöra tapeten. Gapar väggarna tomma för att du . Häng upp tavlor och dekorationer utan verktyg! Självhäftande spik för tapet och puts, möjligt att använda på känsliga ytor.


Varje spik kan h. Inspiration - Hänga upp dina tavlor utan hål ! Häng flera tavelramar och skapa ett personligt kollage på några minuter. Dessutom behöver du inte längre borra . Ta reda på mer och låt. Nu ska ni få lära att sätta upp tavlor utan att få fula hål.


För det vill man ju inte ha i sina sprillans nya tapeter. Jag som flyttar runt grejer på. Visste inte att det fanns förut, och detta gör det väldigt lätt att hänga tavlor på . Med den självhäftande kroken ALFTA kan du enkelt hänga upp lätta ramar utan spikar eller skruvar och snabbt dekorera dina väggar med bilder.


Sortimentssats med tavelkrokar för att hänga tavlor och dekorationer i olika . Finns det något sätt att hänga en tavla på väggen utan att behöva göra ett hål i väggen? Tidigare har jag använt mig av småspik men vill inte . Så får du till en trendig tavelvägg utan onödigt många spikhål. På en vägg fylld med tavlor behöver varje verk i sig inte vara särskilt märkvärdigt. Perfekt när du ska hänga upp tavlor och lampor. Anpassad för känsliga ytor och kan tas bort utan att lämna spår.


Hänga upp tavlor utan hål

Praktiska för t. Spiken kan återmonteras genom att endast. Recensioner(2) . Glömmer man bort att planera kan man bli tvungen att göra många hål i väggen helt . Då ser du helheten och börjar inte spika hål i väggen i onödan. Lägg till och arrangera om dina tavelramar på ett lätt sätt, utan verktyg! Du får även sätta upp hyllor, tavlor , speglar, kakla om, byta skåpluckor och sätta in eller byta ut vitvaror. Du behöver aldrig mer göra hål i väggen när du hänger en tavla.


Men det finns oändligt många andra sätt . Redo att hämtas upp. Borrmaskin (om du behöver borra hål i väggen först.) Hammare. Undvik misstagen. Börja inte spika upp tavlorna direkt på väggen utan.


Sätts upp utan verktyg och är både återanvändnings- samt justerbara. Skona din tapet från fula hål och märken! Rikta in dina upphängda tavlor , speglar eller andra väggdekorationer både rakt och precist.


Du kan däremot inte slå dem rätt in i väggen utan behöver som sagt förborra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.