tisdag 6 november 2018

Lavinsond

Lavinsond

En lavin kan utlösas helt utan förvarning, så det gäller att vara beredd och ha rätt utrustning nära till hands. Spade: Ett måste för att få fram personerna som har blivit begravda. De är lätta och kompakta för att ha en . När den ska användas dras den snabbt ihop med hjälp av . Vad är en lavinsond ? Under en lavinräddning används en lavinsändare (eller transceiver) för att hitta det allmänna området där en skidåkare är begravd. Camps slitvarg till lavinsond. Trots dess rejäla konstruktion så är sonden förvånansvärt lätt, endast 263g!


Lavinsond

Skruvfäste i toppen för att motverka att sonden åker isär . Ortovox 2Probe Alu Avalanche Probe The Avalanche Probe 2Probe Alu from Ortovox is a lightweight and robust avalanche probe for beginners. Längd ihoprullad: cm. Utrullad längd: . LAVINSOND Det finns inga produkter i denna kategori. Alla priser är rekommenderade priser i SEK inklusive moms.


På grund av våra högt ställda mål avseende produktkvalitet och. Sonden är lätt att packa upp och sätta . Efter att ha suttit i en mindre lavin i Riksgränsen i våras . Se vårt utbud med lavinutrustning. Köp online eller i vår butik i Stockholm. Hjälper till att fysiskt lokalisera en begravd person.


Lavinsond

En lavinsond är en viktig hörnsten i din lavinutrustning. Hos oss på Länna Sport har du alltid fri frakt. Trygg handel med prisgaranti och 3dagars öppet köp. Skickas inom 2-dagar.


Med hjälp av en lavinsond kan man . Lavinsond Sno-X Backcountry. Stenmarks Maskin AB är återförsäljare av lavinsonder. Försäljning både i webshop och butik.


Lavinsond

En transceiver, en lavinspade och en lavinsond ingår. Verifisert av BankID. Kabeln säkerställer långvarig hållbarhet även . Den är försedd . Kategori: Övrigt. Gå tillbaka till föregående sida. Lägg i varukorg.


ARVA Pro 2ARVA Sond PRO 2en riktigt storsäljare. Praktisk förvaringspåse. Stort eget lager med snabba leveranser och fri frakt. Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-dagar. Varning: Sista varan i . Ett obligatoriskt grundpaket av din lavinutrustning består av delar och innehåller lavinsändare (transceiver), spade och sond.


Norge och Sverige. HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.