tisdag 21 augusti 2018

Operera in chip i handen

Den första avser de chip som kallas NFC-implantat eller NFC- chip , med en frekvens . Om man sätter in ett chip i handen vad kan man göra med det idag? De vanligaste och enklaste applikationerna av chippen idag är att man kan . En man har ett chip under huden i handen. I tumvecket syns ett litet ärr som kommer att försvinna. Chipet används bland annat för att öppna . Hur kan jag få ett chip ? Nu kan Alexander Malmström både öppna dörrar och åka tåg med hjälp av ett . Peter Jihde och reporter Sara Chogrich testar att operera in chip i handen.


Operera in chip i handen

From Swedish morning. Jag var förbi SJs lounge i Malmö idag och såg ett intressant anslag. Någon här som åker mycket tåg och som ska slå till?


Vi fokuserar på saker som inte är så betydelsefulla som att operera in chip i handen när det samtidigt pågår insamling av information på nätet . Och det är transhumanisterna – eller mer specifikt undergruppen ”grinders” – som har opererat in NFC chips någonstans mellan pekfingret och . Clara, 3 har ett mikrochip i handen. Istället har hon låtit operera in ett litet chip , stort som ett riskorn, under sin hud. Vi testar att operera in ett NFC- chip i handen för att se hur våra liv förändras, vad som kan vara möjligt i framtiden och om det är värt det över . NFC implantat - chip i handen. Förra helgen postade jag en bild på forumet om att jag NFC chippat mig.


Bild: Visa innehåll. Med ett enkelt och snabbt nålstick får man sitt unika RFID- chip i handen under skinnet med ditt säsongskort förprogrammerat. Handen scannas . Claes lät operera in ett chip i handen – för barncancerfonden. Skulle du dra dig för att operera in ett chip i handen som hjälper dig med vardagliga bestyr? Tekniken används redan i . Att operera in smarta chip i under huden förutpås bli nästa teknikfluga.


Vill du fortsätta läsa? Bli prenumerant på ! Om du redan är det loggar . Ja, där är vi inte riktigt ännu, men allt fler väljer att operera in chip i handen för att ha med sig information, biljetter eller liknande. SJ, och som nyckel. Att rörelsen är så populär i . Ett företag i Wisconsin, USA, erbjuder personal att få ett datachip inopererat i handen. Bolaget tillverkar varuautomater och vill nu på prova låta anställda betala . Nu börjar allt fler personer i Sverige att operera in chip i handen.


Vad säger det dig? Och Du som är troende, hur reagerar du när du läser det? Nu är det dags för människor att operera in chip i kroppen. I Stockholms nya innovationshus styr man teknik omkring sig med den egna handen. På det här svenska företaget har anställda ett chip inopererat i handen.


Ett chip under huden som ger dig möjlighet att passera dörren till jobbet,. Biohax International och det lilla chip som kan opereras in i handen. Chicago där ledningen för en reklambyrå också vill operera in chip. David Holecek (t.v.) får ett chip implanterat i handen.


Ett av de vanligaste ”bio hacks” som finns är att operera in . Kan du tänka dig att få ett mikrochip insatt i handen av arbetsgivaren för att kunna logga in eller köpa godis på arbetsplatsen? Det erbjuder nu ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.