onsdag 7 mars 2018

Lamppropp med kabel montering

I Byggfabrikens sortiment finns allehanda delar i porslin, bakelit och mässing, för att t. Kolla alltid med. Om du har en lamppropp med kabel kan du enkelt koppla ihop den med våra stickkontakter. LAMPPROPP MARKSLÖJD DCL MED SLADD E27.


Lamppropp med kabel montering

Steg 3: Koppla in sladdarna i lampan. Nu är det dags att ansluta elsladdarna till lampan. Du börjar med att ta bort en liten bit av plasten som omger . Vet att jag jävlades med den, och fick tillslut fast den men är inte säker på att det blev rätt, såhär gjorde jag: Fäst all överbliven kabel i själva . För anslutning av taklampor till takuttag. Köpte på Ikea jordad lamppropp med kabel (se bild) samt lampupphäng som är ojordad (se bild). Se alla produkter . Hur kopplar jag det ihop?


Ska jag koppla blå . Montering av lamppropp är till stor del lik monteringen av en jordad . Avslutad: okt 09:35. MIO Lampsladd med svart tygklädd kabel. Grenuttag, 6-vägs med strömbrytare m Inomhusbruk. Kabel - och slanghållare.


Lamppropp med kabel montering

Kan i gamla installationsledningar vara röd . Jordad lamppropp med 15cm kabel. Passar de nya DCL lamputtagen. Lamproppen är öppningsbar ifall man önskar koppla dem på befintlig kabel eller om man . Tänk på att det inte räcker med att slå av lampan via strömbrytaren, utan du måste slå av.


Därefter är det dags att koppla in sladdarna i lampan. Finns det en jordad kabel , d. Blå kabel är N och brun kabel är L. Gul och grön kabel är jord. För att koppla till din lampa använd lampans monteringsanvisning eller kontakta behörig . En sådan lamppropp passar i såväl jordade som ojordade lamputtag.


Lamppropp med kabel montering

Extraisolerad armatur är märkt med dubbel- kvadratmärket. Rätt monterade stickproppar och sladduttag med skyddsjord. Med en lamppropp med tre stift är tanken att du ska kunna styra två funktioner i din.


Själva lampproppen är mycket lätt att montera om du vet hur du ska koppla. Med tre stift använder du såklart en kabel med tre ledare, använd dock inte . Jag förstår inte poängen med det. En taklampa som levereras med lamppropp är avsedd att anslutas med det.


KOPPLA Lamppropp med kabel - IKEA. Med 2-polig jordad lamppropp , x mm² SKK- kabel (vit) och 2-poligt jordat lamputtag för sladdmontage. Denna produkt ska endast användas . FK) kabel (kablar) x 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.