tisdag 17 januari 2017

27 Mhz komradio

27 Mhz komradio

Komradio 27MHz (Privatradio). Licensfri komradio för 27mhz bandet, även kallad privatradio. Inspiration för dig. Verkoop eenvoudig 27mhz. Vi som kör Privatradio ( 27MHz ) på meters-bandet has 9members.


Om du ansöker om medlemskap i gruppen måste gruppens administratör kunna se att . CB Radio 27mhz från Albecom. Midland Alan 42. Den här är spännande. Klassiska cb-radio (trucker) kanalen MHz och mycket passande för Europa.


Tar en 27Mhz komradio in Åkerikanalerna? Rikskanalen och andra specialkanaler ligger inte på 27Mhz bandet (2to 2MHz). Allmän anropskanal för 27MHz på vissa orter är, kanal eller 2025MHz. Det har för en del blivit allmänt vedertagen som passnings kanal för MHz. Inget produktblad tillgängligt!


27 Mhz komradio

Europagodkänd 27Mhz 40kanals 4W FM-kommunikationsradio. Ett 90cm spröt på vinklingsbar fjädrandefot. PL 2kontakt för anslutning till radion.


Har funderat på att skaffa en fast komradio till någon av bilarna. Har idag, Alan i två fordon, men skulle behöva . There are two types of CB equipment: HF MHz and UHF 4MHz. Fler och fler användare har upptäckt fördelarna med att använda komradio på MHz. En radiotelefon eller kommunikationsradio, komradio , är en radioapparat som är både.


27 Mhz komradio

Jag använder 27MHz komradio i min husvagn och snart även i bilen. MHz eftersom att licenskravet på dessa släpptes för ett antal år sedan . Finns de folk här som har Mhz komradio i bilen? Och isåfall vilken kanal kör ni på och var då? Här på Åland kör jag iallafall på FM kanal 19 . Jag och min polare använder komradio mellan husbilarna när vi är ute på resor. Varför inte köra på mhz eller mhz?


CB-radio kan ställas in . Användning av PR-radio ( MHz )? Oktober så är det månadstest på Mhz. Följande tider och frekvenser gäller. Kanal AM 2- 21. Funkar klockrent ! Det här är en sammanställning av information om användningen av komradio och.


27 Mhz komradio

MHz , 4MHz (SRBR), jakt och jordbrukskanaler på 31MHz . Kan ytterst lite och vill veta mer om . Söker en eller två komradios av 27Mhz typ för montering i bil, dvs volt. I utfärdade dåvarande Televerket de allmänna bestämmelserna för privatradioanläggningar i MHz -bandet och beredde därmed väg för en i Sverige .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.