tisdag 22 november 2016

Rökgasfläkt skorsten

En rökgasfläkt från exodraft ger dig perfekt drag i skorstenen. Upplev den fulla glädjen i med enklare tändning och bättre inomhusklimat. Draftbooster kan lätt installeras på husets skorsten.


Fläkten skapar ett snabbt drag och på så sätt undvikes sotfläckar och rökläckage och det blir . Här säljer vi rökgasfläktar och tillbehör till din skorsten. Rökgasfläkt konstruerad för att öka draget i rökkanaler.

Sista beställningsdag för utleverans av lagervaror i år är 19:e december. Vår telefonsupport är stängd till vecka nästa år. Mail besvaras som vanligt. Systemair ZRS 1rökgasfläkt förbättrar drag i kaminer, ugnar och öppna spisar. Skorstensdraget skapas genom skillnaden i rökens höga temperatur . Om du installerar en rökgasfläkt på skorstenen och tillhörande styranordning, har du alltid kontroll över draget i din skorsten.


Förutom att du säkerställer optimalt . Få optimalt drag i din skorsten och mindre rök i grannskapet.

Installera en exodraft- rökgasfläkt på din skorsten och ta kontroll över din eldstad och styrningen av den. LÅNG SKORSTEN ELLER EXODRAFT RÖKGASFLÄKT ? Den ger dig ett optimalt skorstendrag så fort du tänder din eld. Typiska värden för skorstensdraget för en anläggning med rökgasfläkt. Du får mer tid . Därför är en skorsten inte något effektivt sätt att styra draget.


Men hur gör man med styrning? Genom att montera en rökgasfläkt uppe på skorsten kan man reglera och förbättra draget i skorstenen. På det viset behåller man alltid ett undertryck i skorsten. Denna video visar hur lätt och problemfritt det är att tända i din kamin med en.


Vilka risker finns det med en rökgasfläkt ? Lagen säger att man måste få sin skorsten rengjord av en sotare, men sotaren . Nordic Heating erbjuder flera olika typer av rökgasfläktar. En annan lösning är att montera en rökgasfläkt på skorstenen. Man placerar den på skorstenstoppen och då suger den upp röken ur skorstenen.


Resultatet blir . En tredje lösning är att montera en rökgasfläkt på skorstenen.

Något som ger dig ett optimalt skorstensdrag så fort du tänder din eld. Om du köper din rökgasfläkt från oss på Elda Stockholm kan vi hjälpa till med . Montera en rökgasfläkt på skorstenstoppen då kan du vara säker på att du kommer få. Tog en timme att montera då det var en kåpa på skorstenen som skulle. Beställde en rökgasfläkt och allt fungerade klockrent , leverens inom några få dagar.


OCH FAST BRÄNSLE. FLERA ELDSTÄDER ANSLuTNA TILL SAMMA SKORSTEN. Systemen består av rökgasfläktar med tillhörande automatik som säkerställer ett effektivt drag i skorstenen , så att förbränningen fungerar optimalt.


Flänsen har fyra vibrationsdämpare som reducerar vibrationerna mellan skorstensfläkten och skorstenen samt bildar en . Exodraft rökgasfläkt typ RSV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.