tisdag 29 november 2016

2 Polig blinkerslampa

Rätt belysning är en säkerhetsfaktor för både dig och din omgivning och när du handlar extraljus till din bil från Swedol kan du alltid räkna med god prestanda . Se om denna produkt passar din bil. Fyll i ditt regnummer så får du vår passningsgaranti på köpet! Fortsätt Laddar.


Har du inte reg nr?

Välj fordon manuellt. I varje fordon finns det minst en baklykta. I bilar och lastbilar finns det även två baklyktor. De är ansvariga för belysning i mörker och när sikten är dålig t. Vi säljer även vissa lamphållare till bakljus, parkljus etc.


Ersätter original lamphållare vid konvertering till xenonljus för flertalet bilar med sockel H7. Levereras styckvis. Den här produkten passar till följande .

Och att dom funkar som vanligt när man blinkar. Vill inte pilla dit nån två polig lamphållare. Måste ju finnas nått sätt för många amerikanska bilar. Bara välj och beställ. Vi erbjuder ett enormt utbud av reservdelar av alla typer . Lamphållare med E10-sockel och lödöron för fastlödning av kabel.


Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt. Sockelutförande: W1x5d. Parkeringsljus för bilen.


Gör det till en vana att med jämna mellanrum kontrollera så att alla ljus fungerar som de ska på din bil. Det är enormt viktigt att du syns . Se direkt vilken lampa du behöver till din bil i Sveriges största lampguide för alla bilar ! Helljus, halvljus, dimljus, ja allt visas direkt. KLOKKERHOLM Nummerplåtsbelysning Tvåsidig, med lamphållare. Halogenlampor bil.


Letar du efter en energisnål lampa till din bil som ger ett behagligt ljus samtidigt som den har lång hållbarhet?

Då kan halogenlampor vara . Här finner ni vårt sortiment av lampor från GE och Osram. Läs merDölj text. Sortering: Senaste, Titel A-Ö, Lägsta pris. Vissa bilmodeller har speciella lamphållare , något som kan skapa problem med montering vid xenonkonvertering. Denna modell passar till följande bilar.


Glödlamphållare med original passform för att byta ut glödlamphållarna vid montering av xenon. Lampa för dimljus bak är placerad i stötfångarens lamphållare. Vänsterstyrd bil har dimljuslampan på vänster sida, högerstyrd på höger sida. K - För bilar med TW5W-Lampor i Skyltbelysningen. Sidoblinkers som finns på vardera sida om bilen , både fram och bak, är integrerade där vid främre stötfångaren eller.


Om du har en bil med med xenonlampor monterat från fabrik så har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.