fredag 28 oktober 2016

Elrond age

Integrerad kabelkorg under bordsskivan. Rect 6är utrustat med Linaks Anti- Collision-lösning. Den inbyggda PIEZO sensorn känner av ett hinder när man kör.


Trött på kablar som ligger huller om buller under ditt skrivbord ? Jordkabel för kabelkorg.

Elektriskt höj-och sänkbart skrivbord med rektangulär skiva och T-stativ. Minska kabeltrasslet under bordet med en kabelkorg. Ställbar kabelkorg i silverfärgad plåt, för montering under bordsskiva. Den passar de flesta skrivbord , både på kort- och långsidor. Kabelkorgen är justerbar i. Rymlig och mycket lättåtkomlig kabelkorg i svartlackerad plåt.


Ett av Sveriges största och mest spännande sortiment inom pappers- och kontorsmateriel.

LiftPipe har elegant design med konvex front som passar i alla miljöer och typer av bord. Skrivbord : Skiva ca 160xmm. En genuint smart konstruktion för enkelt montage med centrerad . Praktisk kabelkorg för montering under bordsskivan.


Kontor - Multimedia. Här hittar du vårt breda kontorssortiment med smarta saker till skrivbord såväl som förbrukningsvaror som papper, gem och pennor. Privatkun Företag. Smidig och praktisk kabelkorg som döljer kablaget under skrivbordet. Finns i tre olika färger, svart, silver och vit.


Fästen ingår i priset! Den mest populära i den här kategorin. Trådkorgen sätts fast under eller vid sidan på skrivbord eller bord och håller . Liten kabelkorg men ändå gott om plats för förvaring av kablar och gendosor. Enkel montering på skrivbord eller vägg.


Silvergrå trådkorg för förvaring av kablar och grenuttag.

Skyddar både kablar och användare. Unika memotavla för skrivbordet med sin snygga design och sin praktiska skrivyta gör den till ett utmärkt noteringsverktyg. Monteras under ett skrivbord.


Korg för kablar som monteras under ramen på boxen med öppningsbart lock, till exempel under ett bord. Varumärke: Schneider Electric . Det är viktigt att sitta rätt när matbordet är ditt skrivbord. Bekvämlighet är nyckeln till en hållbar miljö för arbete, studier och hobbyer. Det behöver dessutom inte . Beställ senast kl 12. Silverlackerad kabelkorg med plats för kablar och grenuttag.


Mycket enkel montering under skrivbordet eller på väggen. En kabelkorg kommer i sin tur hjälpa dig att hålla sladdar och kablar samlade på en plats. Hos Ergohuset hittar du en mängd smarta och ergonomiska . Arbetsplatsmatta svart 91X61cm. Ska flytta till litet boende och behöver ett skrivbord med plats för syntar.


Se till att datorkablarna inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.