fredag 14 augusti 2020

Reijmyre glasbruk butik

Reijmyre glasbruk butik

Idag blåser vi vas Iris i glashyttan. Vi tillverkar vasen i klar och grön kristall. Välkomna att att uppleva glasblåsning på nära håll och göra kristallklara fynd i vår fabriksbutik. Det gamla sliperiet är gästgiveri, det före detta kontoret bibliotek och butik.


Reijmyre glasbruk butik

Till detta hör en butik som säljer deras glas. Ett klart sevärt utflyktsmål som man inte bör missa. Vi vet ju inte hur länge det finns kvar. Datum för upplevelsen: juni.


REIJMYRE GLASBRUK. Sparad från reijmyreglasbruk. Emporia i Malmö. Det är både en smedja och ett miljövänligt garveri men också en butik för unikt . Glasblåsare Ronnie Ståhl använder ett ihåligt rör, en så kallad . Arbete vid Rejmyre glasbruk De flesta svenskar förknippar knappast Östergötland med glastillverkning. Och det stämmer.


Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Reijmyre glasbruk kan ses som en . Charlotte Claeson. Saved from reijmyreglasbruk. Butiken r st ngd.


Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Foto: Ellinor Algin. Stängt nu 2meter . WK 4Gåva av konstnären till prins Eugen.


Reijmyre glasbruk butik

Stadsmotiv (vinterbild) Odaterad Olja på duk, 45 . Free shipping on . På parkeringen är det nästan fullt. Tre nyputsade sportbilar av märket Porsche står utanför. Ulf Rosén, v och . Här hittar du öppettider hos Glasrikets glasbruk och hyttor vad gäller butiker och glasblåsning. Att julbaka står högt på schemat när det vankas juletid.


Ha en trevlig stund i köket och baka julens goda recept! Konstglas i natur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.