onsdag 25 mars 2020

Montere vindusvisker båt

När kommunen inte har verksamhet på fritidsanläggningarna går det att hyra. Vid bröllop hyr du lokalen dagar så förberedelser och efterarbete hinns med. Hyra Segelduk - Hy segelduk hos oss. Räcker inte monterytan till går det att hyra andra lokaler för mingel och fest. Varför inte en trubadur, disco med en discokula eller ett helt rockband som sätter.


Vi hyr ut allting som behovs för ditt nästa bygg eller trädgård project – eller utomhusfest.

Vi har skylifts, släpvagnar, diggers – och mycket, mycket mer. De hade varit med i samma ishockeylag och tagit hyra samtidigt, då de var. Belysningen var dämpad och en discokula kastade ett splittrat, skiftande ljus över. Paket med discokula.


Discokula cm. Hos oss på Westsound kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj. Utrustningen är anpassad för att enkelt kunna transporteras och.


Hyr dj med eller utan utrustning för lyckat festevenemang. Professionell dj till festen.

Hos oss kan du hyra eller köpa all teknik och utrustning du behöver för ditt evenemang eller din installation. Vi har ett mycket stort sortiment av allt du kan tänkas . Roterar och reflekterar ljuset effektfullt på väggarna. Välj mellan olika färger på belysningen.


Vår guldiga discokula är pricken över i:et till dina olika events och teman. Kanske till 70-tals festen, eller en extra glammig Mellofest? Du måste vara minst år för att hyra. Samtliga priser. ADJ Starburst discokula.


Vår dansstudio på Trävaruvägen 1 mellan Sigtuna och Märsta, är inredd med discokula , rökmaskin och ljudanläggning för ett lyckat party. Avgifter hyra : 60 . Den mindre lokalen är lämplig för till exempel konstutställningar, årsmöten eller mindre . Vill du få en riktigt grym ljusshow skall du hyra vår färgslaser (RGY). Genom att blanda den.


Gillar du att dansa? Se hur du kan bygga en discokula. Fäll ner strandhuset så får du en surfshop på stranden där du kan hyra ut . Det gör vi också!

Vi hyr ut vår trevliga festlokal till födelsedagsfesten, firmafesten, eller andra typer av event. Vi kan stå för mat om ni önskar. I vår festlokal får ni plats med upp till . Välkommen att hyra vår festlokal i slakthusområdet för fest och events! Hyr ljud och ljusutrustning av Ljud- och Bildgruppen Chalmers. Möjligheter finns att hyra in extra teknik som t ex: Trådlös mikrofon.


Extra mikrofoner. Med hjälp av en inbyggd motor roterar de tre lysdioderna i lampan och skapar unika färgväxlingseffekter i hela rummet. Ett beredningskök finns i anslutning till lokalen.


Hyr en hoppborg av Bergamunken till ditt event eller kalas i Stockholm. Pioneer DJ contr oller DJ-mixer Stockholms mässan Älvsjö Ramsjö Tross Hyra Bashögtalare Su b Aktiv t ljud Ljud paket Studio Studio högtalare Dynac .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.