fredag 21 februari 2020

Millers klotång

Millers klotång

Skriv en recension. Webblager (I lager på webben. Leverans 1-arbetsdagar). Amerikansk modell tillverkad i stål av högsta kvalitet. En mycket uppskattad klotång som används av både veterinärer och hundtränare.


Millers klotång

Riktigt bra tång som skär av klon tack vare. Enkel att öppna och stänga. Den hade mina föräldrar och det är den jag har fortsatt med.


Tången har en enkel och robust design och är en favorit hos veterinärer och proffstrimmare! Hundens klara favorit klotång. Handtaget fjädrar . Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! Säkerhetsspärr ser till att klotången kan förvaras stängd. Den fungerar lika bra på en liten hund som en stor hun t ex Grand Danois.


Millers klotång

Har livstidsgaranti! Slitstark klotång i härdat stål. Klipper ljudlöst . Härdningen av stålet gör den ännu slitstarkare. Se alltid till att hunden är ren om tassarna innan kloklippningen så att inte smuts . Millers originalklotång.


Lägg i kundvagnen. Artikeln har lagts till i ! Faktura adress: org. Kategorier: HUN övrigt, övrigt Tagg: klotång. Klassisk klotång som passar de flesta husdjur. Gjord av amerikanskt stål och är härdad och bearbetad för att hålla högsta kvalite.


Med livstids garanti. Väldigt bekväm och lätt att . Den är riktigt vass och det går att klippa klorna hur lätt som helst! Bra och skarp klotång med säkerhetsspärr och stoppbleck för att undvika att klippa i pulpan.


Hög kvalitet och livstidsgaranti. Det är viktigt att inte förlita sig på spärren som lagom längd att klippa klorna på, det kan vara för långt. Klotång med stopp och låsningsspärr. Köp en bra klotång.


Millers klotång

Placera din hund . Mycket stort utbu Välko mmen! En riktigt bra och vass klotång – mångas favorit – som skär av klon tack vare sina djupa blad. En rörformad fjäder som öppnar och stänger tången.


Den ligger stabilt i handen, är mycket smidig att använda. Open: Mon-Fri 07. Man bör klippa hundens klor 2-gånger i månaden för att hålla klorna i bra längd och skick.


Passar både stora oc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.