måndag 3 februari 2020

Mikrobrytare biltema

Mikrobrytare biltema

Får man installera perilex spisuttag utan nolla ? Bilder på inkoppling av. På den gamla spisen, med exakt samma kontakt , finns. Stor och tydlig display. Backupbatteri, kan programmeras utan att si.


Sen i lite äldre. Perilex till spis vanligt uttag till ugn. Där drog man bara fram 3x10A UTAN NOLLA ! Men det sitter ett vanligt . Många spisar går på 400v utan nolla. Utan behov av Nolla.


JFB själv men visst fixar den att nolla och jord ligger på samma tråd ? Arbeta utan eget företag i Sverige - Bli egenanställd. I mitteln sitter skyddsjord och visar att detta är en Ampers perilex till skillnad från A perilex som har horisontellt stift. Rätt svar, förövrigt, vem kan ge det utifrån en bild på en kontakt ? Här är det bara fas, nolla och skyddsjord att hålla reda på.


Levereras med valfri tid: 1eller 1min. Fungerar med eller utan nolla. Dom säljer oftast inte spisar med kontakt installerad just av en anledning nämligen att man inte har en aning om hur det är kopplat innan. Vissa har oxå flera faser utan nolla (mer ovanligt). Till spisen jag ska koppla in spisvakt Spisec Add-On med perilex kontakt utan nolla.


Funkar det med Spisec perilex stickpropp? Ja, det går bra att koppla in med . V) utan nolla menar du? Det finns ingen nolla. Och den perilex kontakten från spis går in i det perilex uttaget.


Fläkten har ojordad kontakt. Svar skrivet av . El, VVS och bygg. Lyste in bakom spisen och det jag kan se är en stor, fet vit kontakt.


Eller måste man ha spis med nolla när man har jordfelsbrytare? Inser att jag ska ha ett så kallat perilex -uttag, men går det med bara de där tre. Ja alltså till perilexuttaget ska det finnas tre faser, jord och nolla. Som jag tolkar bilderna är kablaget för max 16A säkring ( utan att ha räknat på det).


NO kontakt , EJ potentialfri. Tryckknappsaktor relä, dimmer med nolla , dimmer utan nolla samt . Standardsystem vid installation av Spisar , ugnar och spishällar. Eltako dosdimmer EUD61NPN-UC, Dosdimmer utan nolla Eltako EUD61NPS- 400W, Eltako dosdimmer till Ledlampor EUD61NPL-230V, Trappautomat Eltako. Spisen matas med ett perilex uttag som är fullkopplat, dvs tre faser, nolla.


Bor i ett gammalt hus med vanlig fas kontakt till spisen ( heter d så?). V och gör en förgrening till en dubbel perilex. Behöver du fråga är detta inget du ska ge dig på, utan överlåt det till proffs, de vet.


Mikrobrytare biltema

Anmälan görs online. Under ” kontakt ” hittar du rätt kontaktperson inom olika områden. Elsanerad kopplingsdosa för utanpåliggande IP44-montage utan plint, 440V.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.