fredag 13 december 2019

Matlåda glas clas ohlson

Matlåda glas clas ohlson

Luft- och vätsketät förvaring med lock. Matlåda i glas som tål kyl, frys och ugn. Ett medvetet val – återanvänd resterna till lunchlådan.


Praktiskt val för översiktlig . Snäpplocket är luft- och vätsketätt, maten håller sig fräsch längre. Tål även mikro, kyl och frys. Rund lunchlåda av glas - perfekt för mikron.


Hållbart val – släng . Vi har även matlådor i tåligt hållbart glas om du hellre vill ha det. Komplettera med extra lock - ger möjlighet att variera förvaringen. Stapelbar och lättöverskådlig . Lunchlåda av glas. Plastlock med ångventil.


Matlåda glas clas ohlson

Perfekt för mikron! Rymmer liter. Louise, 2 värmde sin matlåda i mikron – sen exploderade den. Glaslåda med luft- och vätsketätt lock med snäpplås och silikontätning. Tål ugn, mikro, frys och maskindisk.


Ta av locket när matlådan ställs in i . Ett tips är att använda en matlåda i glas eller metall, på så vis håller sig maten fräsch längre och du sparar på miljön. Besök någon av våra butiker, så får du . Nu finns det ÄNTLIGEN prisvärda matlådor i glas med GLASLOCK ! Clas Ohlson Logotyp. LindenI Want this! Sparad från clasohlson.


Matlåda glas clas ohlson

Jag hittade denna matlåda på second hand för en billig peng, men jag har. Innehållet kanske inte alltid är inspirerande men med matlåda sparar man. Testvinnaren från Ikea är tillverkad av glas och locket av plast, lådan blir inte.


Fett och plast är ingen bra kombination. Svårt att få bort lasagnerester. Går inte att värma i mikron. Oftast är matlådor av rostfritt stål inte helt . Fast plast har börjat skymta fram i handtagen. Man får ju det . Smart låda (Indiska) i två sektioner.


Förvaringslådor. Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. Stekpanna cm. Köksvåg med glasplatta för 1kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.