onsdag 9 oktober 2019

Kabelhållare skrivbord

Kabelgenomföring för skrivbord. Självhäftande kabelhållare med plats för flera kablar. Visar produkter på sidor. Antal produkter per sida: 2 4 96.


Kabelhållare skrivbord

De sätts enkelt fast på väggen, skrivbordet eller andra släta ytor. Väldigt lätt monteras . Jo, dessa är underbara. På insidan av mitt skrivbord lägger jag min mobil laddare så det ej finns risk att jag kör på den med. Det gåratt skruva om det inte är tyckte saker än en kabelhållare du ska ha upp.


Det är två tunna skivor med bikakemönster av papp mellan. VI har ett stort utbud av Datorbord och levererar lagervaror inom 2-dagar! Klara kabelhållare - små runda clips smälter in i inredningen utan att synas.


CPU-hållare med spännband och fästskenor för fast montering under skrivbord. Pod-anslutning, USB, Apple . Med kabelrännan SIGNUM fäst under skrivbordet håller du sladdarna från golv och damm. Och så är de samlade på ett och samma ställe: lättare att hitta rätt när.


Fungerar med alla möjliga olika kablar såsom laddkablar, USB kablar, ljud kablar, nätverkskablar, . Vänj dig inte med sladdkaos på skrivbordet. Trassel och stök gör det omöjligt att se skillnaden på vilken kabel som går till vilken enhet. Orico cable manager gör . Varan är tillagd.


Håll samtidigt koll på kablarna på och bakom skrivbordet med en praktisk och diskret kabelsamlare. Se vårt urval av. För fastmontering av kablar på ankarskena, KHZSP, KHZPS, KHZP och KHZPV.


De är självhäftande och kan enkelt fästas på mjuka ytor som t. Dra enkelt sladden genom hållaren för enkel åtkomst och minskat sladdtrassel. Du klistrar enkelt fast hållaren på kanten på ditt skrivbord. Avaibility: Finns I Lager. Kategori: Sängbord. Alla kablar snyggt och praktiskt.


Kabelhållare skrivbord

Rund kabelhållare skydd management organiserare skrivbord sladd tråd fixering hållning klämma vinda, rosa: Amazon. Home Improvement. Beställ idag, leverans imorgon! Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom kategorin Skrivbord. Här får du nyttig.


Transparenta kabelhållare i transparent plast som organiserar dina sladdar och kablar. Kontor - Multimedia. Lägg till i Önskelistan.


Kabelhållare skrivbord

Trots det minimalistiska uttrycket skapar den långa . Denna flexibla kabel guide fixar kabel hanteringen och undviker att . Montera den här kabelkorgen Matting under ett skrivbord eller en arbetsstation för att. Letar du efter Kablar och adaptrar till låga priser . Trött på kablar som ligger huller om buller under ditt skrivbord ? Vill du kunna hänga upp kablarna samt grenuttag utan att behöva slå i knäna i din kabelkorg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.