onsdag 24 juli 2019

Harting don

Stor tydlig display. Givaren kan monteras med eller utan håltagning i skrovet. Viktig information om säker användning av ekolodsfunktionen.


Placera adaptern för infälld montering i det förberedda hålet och fixera . Ansluta plottern till en ekolodsgivare (endast ”s”-modeller) (sidan 6).

Båda modellerna har en rostfri genomskrovsmontering. Multifunktionsdisplayer till Zeus², Zeus² Glass Helm och Zeus . Höj och sänkbart. Passar Garmin, Humminbird och Lowrance.


Ta fram Deeper flexibla arm eller flexibla arm 2. Allt om vårt unika no-drill system för montering av ekolod och givare på din båt. I det här avsnittet installerar jag givaren till mitt Humminbird ekolod på min Linder sportsman 4max. Med vår semipermanenta lösning kan du montera din givare på din båt.

Ni kan fortfarande flytta ert ekolod. En sådan montering kan inte frysa sönder och man kan vanligen ta loss . Klart på minut. Portabelt givarfäste är praktiskt när man vill göra sitt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp. Det fi nns två typer, en med ett Minn . Finns två varianter som jag tror: 1. Limma fast givaren direkt mot . Har beställt en plotter med ekolod (Garmin Echomap 50s) men har lite . Smart fäste för montering av TotalScan, Active Imaging eller StructureScan 3D under båten.


Ekolodsgivare för montering insidan skrovet. RAM Mount kajakfäste för ekolodsgivare Rails montering Vårt mest sålda kompletta fäste passar många! RAM kajakfäste för ekolodsgivare är en flexibel . Vår bronsgivare för montering genom skrovet fungerar bra i. För enkel montering av en eller flera ekolodsgivare. Gjord i Marinklassad polymeren.


Korroderar ej eller påverkas av UV-strålar. Använd samma ekolod i kajaken, flytringen och båten.

Backpacker Pro - Världens lättaste flytring. Monteras med två skruvar. Fishfinder-app ( ekolod ) på displayen.


Perfekt för dig som använder olika båtar och vill flytta med dig ditt ekolod och din ekolodsgivare. Du kan montera fästet i princip varsomhelst längs båtens reling. Skötsel, underhåll och pryldiskussion.


Nicklas: Hej, Jag har precis införskaffat ett ekolod , ett Garmin Echo 10 . Hasse skall skaffa ett ekolod och behöver idéer. Jag har monterat en garmin akterspegelagivare på insidan av skrovet, limmade med epoxi efter att ha provat. Ett portabelt givarfäste som är praktiskt när du vill göra ditt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp. Fästet är även mycket .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.