tisdag 2 oktober 2018

Lås släpvagn godkänt

Lås släpvagn godkänt

Det är med andra ord en bra idé att alltid låsa släpvagnen med ett stöldlås. Med ett släpvagnslås minskar du risken att din släpvagn blir stulen då släpet inte kan . Tänk på att föremålet måste vara lika starkt som kätting och trailerlås. Släpvagnslås klass 3. Många lås som är godkända och certifierade av SSF är så kallade Klass godkänt. När du använder dig av ett godkänt.


Trailerlås som passar de flesta kulkopplingar på marknaden. Albe B50-X finns i olika . Det är därför alltid en bra idé att låsa din släpvagn med ett lås. På NettoTrailer. Stöldlås för släpkärror, husvagnar och båttrailers.


Passar de flesta. Dubbel funktion – fungerar på både kopplad och okopplad släpvagn. Hänglås medföljer. CombiLock släpvagnslås sitter fast på kulhandsken. Prisvärt lås från Boro för släpvagnar, hänglås ingår.


Lås släpvagn godkänt

Kan även låsa fast vagnen på bilen. Snabb leverans och 30. Har ett enkelt, icke godkänt lås till mitt släp. AL-KO Universal.


Mekonomen och söker på släpvagnslås så hittar du ett lås som man kan låsa antingen släpet när . Husvagn och släpvagn. Se till att parkera husvagnen eller släpet med dragkroken svåråtkomlig för tjuven, när de inte används. Sv: Godkänt lås till trailern.


Lås släpvagn godkänt

Nu har jag fått förs, villkoren och det står så här. När släpfordon lämnas ska den vara låst . Jag funderar lite kring lås till släpvagn. Om låset inte är godkänt av SSF får man enligt en del försäkringsbolag betala dubbelt så mycket i . TYLOCK är ett universallås för släpvagn och trailer passande bland andra Thule,. Lås Trailer TIKI. Smart släpvagnslås som kan användas oavsett om kärran är fristående eller kopplad till bilens dragkula.


Härdat lås med tre nycklar ingår. Finns det något godkänt lås till en EU-trailer som man sätter i släp-kopplingen ( kullås ), har hört att det inte gör. Scrolla ner till släpvagnslås. Praktiskt stöldskydd till släpvagn , husvagn och båttrailer. Går att använda på både kopplad och okopplad vagn.


Lås släpvagn godkänt

Levereras med hänglås. SLÄPVAGNSLÅS EASYLINE EJ GODKÄNT. Få ett meddelande när. Detta lås har lång bygel och passar kulkoppling i plåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.