fredag 29 december 2017

Lamphållare porslin ifö

Lamphållare porslin ifö

Lamphållare : E27 . Kvalitétssocklar i keramik. Leta upp vad just du behöver. PORSLINSOCKLAR MED . Armatursocklar från IFÖ i porslin. Finns i många olika modeller och färger.


E27-sockel, max 100W. Välkommen in till Sekelskifte och vår belysning i klassisk gammaldags stil! Sned lamphållare installeras som regel på vägg. Esockel för lampa.


En tidlös och klassisk porslinsarmatur. Använd halogenlampor för bäst färgåtervinning samt bäst . Prisjakt jämför priser och . Din specialist inom bygg, badrum, färg, trädgår verkstad och belysning. Köp online med hemleverans eller hämta i varuhus. Visa fler bilder.


Lamphållare porslin ifö

IFÖ Basic, lamphållare i porslin. Det enkla är ofta det svåra men det är ofta det enkla som ger . Sortimentet innehåller bland annat armaturer från IFÖ Electric. Vi har porslinsocklar som kan monteras på vägg, i tak.


Inkoppling på lamphållaren , max 2xmm(2xW: på kopplingsplint 2xmm). Vit armatursockel av glaserat porslin. Den har funnits i sin nuvarande form sedan 60-talet. En enkel, diskret, vacker . Okapslad porslinsarmatur.


Kräver installation av behörig elinstallatör. På 30-talet startade produktionen av gängsäkringar och på sextiotalet kom produktionen av belysningsarmaturer igång. Klassisk fotlamphållare i vitt porslin i modell större. Anslutning Botteninföring i centrum.


Ljuskälla Ingår ej. Basic sned vit från IFÖ electric är en liten smidig lamphållare som du lätt kan . Design: Håkan Svennesson. Ska koppla in en ifö ipporslinsockel i ett tort förråd.


Blev lite konfunderad över kopplingen. Det finns st skruvplintar i lampan. De jobbar enbart med armaturer i porslin och har klassiska modeller som Bernadotte i sortimentet.


Utöver den klassiska delen hittar de ständigt nya innovativa sätt . Ifö Electric basic - rak. Sockelmaterial Porslin. Porslin är ett material som är svåröverträffat vad gäller el oavsett om det handlar om belysning, strömbrytare, uttag, säkringar med mera. Denna modell går att seriekoppla för belysning i till exempel källar- och . IP-klassning återfinns .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.