fredag 22 december 2017

Batteridriven högtryckstvätt

Perfekt för att utföra olika rengöringsuppgifter utan el. K högtryckstvätt V Set. Inget eluttag i närheten?


Batteridriven högtryckstvätt

Tack vare det utbytbara V litiumjonbatteriet från . Rymlig vattenbehållare, batteridriven motor och bärhandtag bildar tillsammans denna otroligt portabla högtryckstvätt. Levereras med lång högtrycksslang, . Vi har testat batteridrivna högtryckstvättar. Oavsett om du behöver rengöra cykeln, bilen eller båten är Greenworks lätta och smidiga GDCett bra alternativ.


Otroligt smart högtryckstvätt ! Med en stor vattentank och inbyggt batteri kan du tvätta din cykel överallt utan att behöva ha tillgång ti. Idealisk för rengöring av t. Till den batteridrivna högtryckstvätten. Worx V batteridrivna högtryckstvätt Hydroshot WG629E. Högtryckstvätten har ett arbetstryck upp till 1bar, ett vattenf. Speciellt anpassad för områden utan di.


Batteridriven högtryckstvätt

Den behöver inga vatten- och strömanslutningar och kan . Worx PowerShare – dela batteri , spara pengar! Inga resultat för din sökfras? Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt produkt:. Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Ah litiumjonbatteriet i Kärcher 36V-serien är hållbart och garanterar strömförsörjningen för . Oavsett om det är bilen som behöver sig en tvätt eller cykeln så klarar denna eminenta högtryckstvätt jobbet galant. Effekten får du från ett V- batteri och vattnet från en vattentunna etc. Batteridriven motor för optimal smidighet o. Arbetstryck 5-22 . Jag är ny på forumet (och ny på MTB också för den delen) och undrat om någon har något bra tips på en batteridriven högtryckstvätt som . Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp.


Batteridriven högtryckstvätt

Det finns tillbehör som . Test av batteridriven högtryckstvätt. Maskintillverkaren Ryobi släpper en portabel batteridriven högtryckstvätt för lättare tvättarbeten. Tvätten har samma batterier som till Ryobis . Den här produkten finns inte längre i vårt sortiment. Använd sökfunktionen.


Skick: Oanvänd . Jag har sett att det finns handhållna högtryckstvättar, vilket verkar smidigt, men hur effektiva är dom egentligen jämfört med dom vanliga. Håll frätande, antändliga och lätt brännbara föremål borta från batteri- laddaren och batteriet. Kabel, slang, munstycken och tillbehör kan snabbt och enkelt anslutas för en snabb installation. Våra högtryckstvättar erbjuder all . Finns i lager i varuhus. Lägg till i shoppinglistan.


Batteridriven högtryckstvätt

En verkligt högpresterande maskin med robust och ändamålsenlig design ger utmärkta resultat vid krävande rengöring av till exempel bilar och stenmurar. Kärchers OCär något så fiffigt som en batteridriven och högst portabel högtryckstvätt med integrerad tank. Eller ja, högtryck är kanske att ta i. Men man får i alla . Den är betydligt smidigare att plocka fram än en stor högtryckstvätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.