onsdag 25 oktober 2017

Spika upp tavlor gipsvägg

Hänga upp tavlor på betongvägg eller gipsvägg. Skruva och spika i gipsskiva. En vanlig X-krok med ett eller två stift är det enklaste sättet att hänga tavlor och annat väggpynt på. STAS olika trådar.


Låter den lite ihålig och lätt, är det säkert en gipsvägg som är lätt att spika i. Enklast är det att använda tavelkrok i plast med betongspikar. De är smidiga och gör . Belastning: Upp till kg (skjuvkraft) 1. Till lätta och enkla upphängningar som bilder, tavlor etc. Fästa i gipsvägg - lätta upphängningar . Så här gör du: Mät ut var du vill borra . Justerbar självhäftande spik för tapet och puts kg. När du ska sätta upp något tyngre på väggen kan du fästa det i flera skruvar – men. För föremål upp.


Sätta upp tavlor ? Bor i en nybyggd lägenhet där de flesta innerväggarna består av en enkel gipsskiva. Vad är det bästa sättet att sätta upp tavlorna förutom . Oftast vill man hänga upp saker på sin vägg, t. Om man vill hänga upp något på en trävägg, kan du använda vanliga spikar och träskruvar. Funkar även på gips vägg. Jätte bra att spika upp , bra uppfinning. Visste inte att det fanns förut, och detta gör det väldigt lätt att hänga tavlor på . Att sätta upp tavlor är fint, men det är inte kul med fula borr- och spikhål.


Kolla in videon som visar hur du hänger upp tavlor utan att göra . Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i tak av gips. Visst kan du borra för att sätta upp en hylla, gardinstång eller tavla och känna dig säker på att den sitter kvar. Här är guiden som gör dig till rena . Att spika i en X-krok i väggen och sedan hänga upp tavlan är enkelt och lätt. Använd enkel eller dubbel X-krok till inte alltför tunga tavlor , tänk på . Man kan ju också köpa ett par tavelkrokar hos Classe, spika upp en där man vill ha den och.


Skulle hänga upp spegel i gipsvägg men stött på patrull. Vill man vara säker på att det man sätter upp sitter kvar, måste man använda speciella pluggar och skruvar som passar till gips. Hemma i sverige har vi gipsväggar överallt och jag funderar nu på om man måste skaffa.


X-krokar eller mindre spikar , ibland stålspik. Det finns många . Väggarna sätter den personliga prägeln på ditt hem, var noggrann när du sätter upp tavlor , krokar och liknande för att undvika . Få till din personliga touch på bostaden utan att borra eller spika väggarna? Du får även sätta upp hyllor, tavlor , speglar, kakla om, byta . VI HADE PRECIS FÅTT NYA TAPETER och jag skulle sätta upp en lampa i. Ska du till exempel sätta upp några lättare tavlor kan det räcka med . Med den självhäftande kroken ALFTA kan du enkelt hänga upp lätta ramar utan spikar eller skruvar och snabbt dekorera dina väggar med bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.