torsdag 1 juni 2017

Aviseringar på låsskärm

Aviseringar på låsskärm

Vissa aviseringar visas också på lås- och startskärmen. Du använder en äldre Android-version. Vissa av de här stegen fungerar endast i Android eller.


Aktivera aviseringar för att visa på låsskärmen : EMUI 10. X och Magic UI 3. Inställningar- låsskärm - aviseringar. Sedan ändra visningsstil? Osäker på om det är det du menar, men testa.


Nikolodien, 29 . Aviseringar på låsskärmen visas ej - någon som löst det. Då är det möjligt för alla att läsa det här meddelandet på låsskärmen. Lyckligtvis kan du inaktivera förhandsvisningsfunktionen för meddelanden på Samsung . Och idag kommer vi att se hur man får en annan cool iOS-funktion på Android: anpassningsbara aviseringar på låsskärmen.


Aviseringar på låsskärm

Jag måste bara önska er god läsning! Tryck på en grupp av notiser för att visa alla . De flesta Android-telefoner visar aviseringar på låsskärmen som standard. Om du vill stoppa det från att hända så att ingen annan kan se dessa meddelanden . Vanligtvis kommer du se varningen på din låsskärm när du får ett meddelande när din telefon är låst.


Det har visat sig att vissa aviseringar saknas och. Välj om du vill visa meddelanden på låsskärmen. Välja om du vill visa meddelanden när du duplicerar skärmen. Det går inte att expandera alla aviseringar.


Agera på en avisering från låsskärmen. Genom den aktiva låsskärmen kan du se information som ti aviseringar , musik eller foton på skärmen när skärmen är avstängd. Hur man döljer aviseringar från låsskärmen på Android-telefon. Medan låsskärmaviseringar gör det enkelt att hålla reda på missade samtal och meddelanden, . För att låsa upp din dator, klicka en gång med musen eller styrplattan, eller tryck . Prova att se fler widgets samtidigt på din låsskärm.


En av de saker du kanske inte tänker på att anpassa är enhetens låsskärm. Som standard visar de flesta Android-telefoner aviseringar på låsskärmen. När uppdateringen kom märkte användarna att alla aviseringar visas på Android- låsskärmen. Vi kommer inte att prata om bekvämligheten med den . Hela användargränssnittet för den nya Android L verkar vara en helt ny dimension helt. Från början, när man ser låsskärmen och anmälningsfönstret - skulle alla . Du kan ju stänga av aviseringar helt på låsskärmen , har du testat det?


Aviseringar på låsskärm

Gå till inlägget. Doh, det var avisering och inte notifiering man skulle söka . Funktionaliteten har dock en allvarlig nackdel enligt min mening. Eftersom aviseringar visas på låsskärmen kan alla som har tillgång till Android-enheten också . Låsskärm är ett extremt säkert skärmskåp via PIN-kod eller lösenord för att hjälpa dig att skydda din integritet, förhindra att andra invaderar din telefon olagligt. Sanningen är att problemet för många användare av Xiaomi och Redmi alltid har fått meddelandena att visas på låsskärmen eller ta emot dem .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.