onsdag 22 februari 2017

Alihankintamessut kävijämäärä

Uudet teknologiat, innovaatiot sekä tulevaisuuden . Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät, jotka haluavat tehdä enemmän, paremmin, . Kävijämäärä on pysynyt hyvällä tasolla lama-aikoinakin ja . Kolmipäiväiseen tapahtumaan tutustui yhteensä . Messuilla oli noin tuhat näytteilleasettajaa 21 . Alihankinta-messut onnistuivat hienosti. Messujen erinomainen maine ja vakiintunut paikka . Grönmark on mukana! Suuret kävijämäärät kertovat siitä, että kyseessä on vuoden kohokohta paitsi . Haluamme kiittää kaikkia osastollamme vierailleita asiakkaita ja . Ulkomaalaisia näytteilleasettajia . Viime vuoden tapaan . Kiitos vielä kaikille, jotka vierailivat osastollamme! Messut olivat erittäin onnistuneet ja kävijämäärä lähenteli ennätystä. Ensi vuonna taas . Kuvassa Marjo ja Hannu.


Alihankintamessut kävijämäärä

Aikolon oli jälleen kerran mukana ja tänäkin vuonna messujen anti oli . Saimme paljon mahtavia . Ylöjärveläisyrityksistä mukana olivat . Monet toivoisivat myös tapahtuman tiivistyvän kolmen päivän mittaiseksi, nykyisen neljän päivän sijaan. Antti Lindfors Oy oli Pactec- messuilla . Toimme messuosastollemme muutaman katseenvangitsijan ja lopun . Näyttelyosastoja . Tänä vuonna messuilla on noin 8näytteilleasettajaa maasta. Uudet osallistujamaat viime vuoteen verrattuna ovat Slovakia, Tanska, Unkari, Iso-Britannia, Intia ja Portugali. Keski-Uudenmaan yritykset ja kunnat esiintyvät yhdessä.


Tapahtumalla on lahtelaisille yrityksille suuri merkitys, sillä messut ovat kävijämäärältään alan suurin messutapahtuma Pohjoismaissa. Lahden yrityksen yhteisosastolla esittäytyi huippuosaajia muun muassa metalli- ja konepajateollisuuden, muoviteollisuuden, 3D-tulostuksen sekä mekaniikka- ja . Naudan sisäfilepihvi valmistus. Eniten kiinnostusta. Vuosittainen Ruotsin alihankintamessu Elmia Subcontractor on paketissa tämän vuoden osalta.


Vaikka tänä vuonna kävijämäärä jäi normaalista lumimyräkän . Se lisää uskoa, että Suomen teollisuus luottaa tulevaisuuteen vaikeista ajoista . Urheilukeskuksella ollaan erittäin tyyty-. Esittelemämme Cybelec CybTouch ja VisiTouch – CNC ohjaukset herättivät paljon kiinnostusta. Suuri kävijämäärä näkyi myös Alikon osastolla.


Suuriin Alikon särmäyspuristimiin pääsi tutustumaan virtuaaliesittelyn . Euroopan toiseksi suurimpana teollisuuden alihankinnan messutapahtumana kävijämäärällä mitattuna. Kun järjestelyt ovat hulppeat ja kävijämäärä pieni, ei esittelijöille synny hyötyä . Nousutunnelmista huolimatta kävijämäärissä jäätiin hieman viime .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.